Onze aanpak

AAFM is dé onafhankelijke management- en adviesorganisatie op het gebied van duurzame facilitaire oplossingen. De kernactiviteit is Integrated Facility Management, waarbij AAFM de integrale verantwoordelijkheid voor de gehele facilitaire portefeuille van haar opdrachtgevers overneemt. Dagelijks werken meer dan 300 professionals voor uiteenlopende opdrachtgevers in de publieke en private sector. Met ingang van 1 januari 2015 heeft AAFM haar dienstverlening uitgebreid met consultancy.

Integrated Facility Management

Integrated Facility Management is voor ons synoniem met het integraal overnemen en optimaliseren van de facilitaire organisatie, met inbegrip van contracten en medewerkers. AAFM neemt als Main Contractor de gehele facilitaire portefeuille van een opdrachtgever in beheer, op volledige rekening en risico. Diensten worden uitgevoerd door partners, AAFM verzorgt de aansturing en de regie. Partners worden nauwkeurig geselecteerd en passen bij de behoefte van iedere specifieke opdrachtgever, ongeacht de sector. Voor opdrachtgevers betekent dit, dat zij zich volledig kunnen richten op hun core business terwijl AAFM zorgdraagt voor het optimaliseren van de werkplek van medewerkers en daarbij het verblijf van gasten te veraangenamen.

Onafhankelijke positie

Bij de keuze van onze leveranciers hebben we een onafhankelijke positie. Dat maakt dat wij garant kunnen staan voor een optimale invulling van de dienstverlening. Voor de belangrijkste diensten hebben we business partners geselecteerd. Daarmee kunnen we volumes bundelen en maximaal kennis ontsluiten. 

Wij leveren een directe bijdrage aan het succes van een organisatie en haar medewerkers.”
Alexander Lindeboom - Algemeen Directeur