Arcadis Nederland "Met AAFM hebben we een partner die met ons meedenkt.”

AAFM heeft al ruim twaalf jaar de volledige verantwoordelijkheid voor de uitvoering van het facilitair management van Arcadis. De huidige samenwerkingsovereenkomst is alweer het derde generatie contract. In de afgelopen jaren heeft een verschuiving plaatsgevonden van klant- leveranciersrelatie naar strategisch partnership. Hierbij richten Arcadis en AAFM zich op innovatie en duurzaamheid.

Facilitaire innovaties

De samenwerking tussen Arcadis en AAFM gaat al even terug in de tijd. De facilitaire diensten zijn overgenomen in 2003. Waar de nadruk eerst lag op het ontzorgen van Arcadis en het behalen van besparingen, richten we ons nu op het realiseren van innovaties en het verbeteren van de kwaliteit van dienstverlening. De nieuwe overeenkomst van maar liefst vijf jaar bevestigt tevredenheid en is een belangrijke uiting van vertrouwen in AAFM.

Partnership 

“Wij kennen elkaar goed, aangezien AAFM oorspronkelijk ontstaan is uit Arcadis”, aldus financieel directeur Frans Hofstede van Arcadis Nederland. “In de dertien jaar dat AAFM nu zelfstandig is, ontwikkelde het bedrijf zich tot een professionele dienstverlener met een duidelijke filosofie en met de juiste mensen op de juiste plek. Met AAFM hebben we een partner die met ons meedenkt. Duurzaamheid staat bij ons hoog in het vaandel en daarom hebben we hoge verwachtingen van de bijdrage die AAFM hieraan levert."